0
0

2019 © 2Faces | Sandra van Rijswijk | Heerjanszdorp 25 | 4493 EA Kamperland | T: 0622177533

Producten


Cenzaa stamt af van het woord "zijde", van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de "zijderoute" de belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld.


Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen, planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën, de producten hebben hierdoor een heilzame werking en geven een zichtbaar effect op de huid.


Bij cenzaa gaan huidverbetering

en wellness hand in hand.Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken, waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevat. De natuurlijke producten voelen aangenaam op de huid aan, dringen door tot de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal hersteld en maximale huidverbetering ontstaat.


Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van het materiaal, cenzaa is in Nederland speciaal voor de West-Europese markt ontwikkeld, ze selecteren materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale olie, parabenen en

overbodige toevoegingen.


Thuis kunt u ook genieten van de zijdezachte producten, verzorg uw huid iedere dag met rijke ingrediënten, pure oliën innovatieve werkstofcomplexen en heerlijke texturen, verzorg uw huid dagelijks met Cenzaa.

Home
Producten
Behandelingen
Specials
Contact
Welkom.htmlBehandelingen.htmlSpecials.htmlContact.htmlshapeimage_11_link_0shapeimage_11_link_1shapeimage_11_link_2shapeimage_11_link_3shapeimage_11_link_4

Wij maken met trots gebruik van

Cenzaa producten.